GETUIGENIS

Mijn getuigenis gaat over hoe ik miljoenen Belgische frank uitgeef en manlief laat huilen van geluk! Ging dit maar over handtassen en schoenen dan zou iedere vrouw stikjaloers zijn en breek ik door met een bestseller “Schoenen en handtassen kopen voor dummies met goedkeuring van manlief”.
Maar het is nog beter! Een hele tijd geleden heb ik een one-to-one ingepland met twee mensen die een krak zijn in hun vak. Uiteraard een BNI Voorkempen lid! Maar goed, wij stonden voor een project waar je moet samenwerken met de juiste mensen en je moet die mensen vooral het volste vertrouwen kunnen geven. Iedereen zegt tegen me “Freya, laat het los en vertrouw op je buikgevoel”. Ik dacht, hoe kan een mens nu blind vertrouwen geven als het over zo ongelooflijk veel centen gaat waar je 25 jaar voor mag/moet afbetalen.

Enkele weken geleden plan ik met die twee krakken in hun vak een nieuwe afspraak in. Het valt me op dat ze heel erg goed kunnen luisteren naar ons en daarbij krijgen we veel advies omtrent materialen. Ons gesprek sluiten ze af met de woorden “Wij gaan aan de slag en over 5 à 6 weken komen we weer bij elkaar om het resultaat te bekijken”. Er gaat een eerste week voorbij en er wordt me verteld “de eerste lijnen staan op papier”. De tweede week gaat voorbij en bij het binnenkomen op BNI wordt er gezegd “HET IS AF!”.

We plannen voor de week daarop een afspraak in om het resultaat te bekijken. Michiel en ik leven een volledige week in spanning en proberen geduldig te wachten tot het eindelijk woensdag 29 mei 2019 is. Onze speciale dag breekt aan om het resultaat te bekijken en dit is de dag dat ik aan manlief vraag “ben jij nu aan het huilen?” Michieltje heeft het daar bij Stefaan en Laure-Anne niet durven toegeven maar in de auto gaf hij toe dat hij nooit had durven dromen om in zo een prachtig en mooi huis te mogen wonen dat op maat van ons ontworpen is.

 

29 mei 2019 is de dag dat Michiel en ik over 24 à 28 maanden in een pracht van een LOVE SHACK gaan wonen! Dit zal gebouwd worden door Stefaan & Laure-Anne die alle twee een krak in hun vak zijn.  Waarom voor Vets architectuur kiezen?

→ Ze luisteren naar de noden van de klant en houden rekening met wat de klant belangrijk vind om daar bovenop nog advies te geven.

→ Er is me gegarandeerd om binnen het budget te blijven maar dit is ook door tal van klanten en leveranciers bevestigd.

→ Ondanks ons beperkt budget worden wij als een echte prins en prinses behandeld alsof we multimiljonairs zijn 😉

→ Laure-Anne werkt alles direct uit en schuift niets op de lange baan en dit met de enorme ervaring (30 jaar ervaring) van Stefaan is dit een top duo.

→ Michiel en ik verwachten het niet maar als we bellen of mailen krijgen we direct antwoord en zelfs op vakantie laten ze ons niet aan ons lot over.

→ Tot slot, houden ze zich niet aan de afgesproken termijnen want ze slagen er in om de ontwerpfase en het aanvragen van de bouwvergunning in minder dan een maand te realiseren.

Michiel en ik kijken enorm uit naar de verdere samenwerking en wij hopen dat van hun ook want ze zullen het toch 24 maanden met ons moeten uithouden. Tenzij ze zich weer niet aan hun afspraken houden  en alles enkele weken vroeger kunnen opleveren. Kortom ik kan eindelijk de controle loslaten en het volste vertrouwen geven aan de VETSkes of beter gezegd Vets Architectuur. Manlief huilt tranen van geluk met zulk mooi huis en is eindelijk van zijn monsterlijke Buildzilla vanaf.

Conclusie: het is een EER om deze twee krakken in hun vak als architect te mogen hebben!  Dank u Stefaan & Laure-Anne!